NederlandsDeutschEnglish

Disclaimer

Meer info

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Fan 't Famke is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's die verstrekt worden via www.fantfamke.nl op enigerlei wijze te reproduceren of te vermenigvuldigen.

Fan 't Famke besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van het op haar website gepubliceerde. Desondanks kan het voorkomen dat zich kleine onvolkomenheden voordoen. Aan de inhoud van het gepubliceerde kunnen geen rechten worden ontleend. Fan 't Famke is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website, welke naar websites van derde partijen leiden, staan niet onder controle van Fan 't Famke. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door Fan 't Famke gezien als een service en niet als een vereiste.

Contact

Indien u vragen of problemen heeft, dan kunt u contact opnemen met Fan 't Famke via contact@fantfamke.nl. Daarnaast kunt u ons ook berichten over mogelijke onjuistheden en onvolledigheden op onze website.

Accommodatie
Ons gastenverblijf biedt plaats aan 2 tot 6 personen, het appartement kan in z'n geheel verhuurd ...
lees meer »
Omgeving en wat te doen.
Lauwersland zit vol verrassingen Houd u van rust en eenvoud?...dan bent u bij ons op het ...
lees meer »
Tarieven van Fan 't Famke
Prijs p.p.nacht met ontbijt Eur. 30,- 1e en 2e nacht Eur. 30,- derde nacht en ...
lees meer »
Reserveren
De beschikbaarheid van Fan 't Famke kunt u met de kalender aan de rechterkant bekijken. Klik ...
lees meer »