Algemene Voorwaarden

Door middel van deze algemene voorwaarden dragen wij zorg voor een zo fijn mogelijk verblijf voor zowel de huurder als de verhuurder.

 

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers/huurders van de verblijven Fan ‘t Famke, gevestigd op de Heawei 1 te Augustinusga.

1.2 Op moment van het aangaan van een overeenkomst van huur/verblijf worden deze algemene voorwaarden bepalend en van kracht.

1.3 Gasten die een overeenkomst zijn aangegaan dienen een vaste woon -of verblijfplaats te hebben en tenminste 21 jaar oud te zijn.

1.4 De verhuurder is niet aansprakelijk voor het lijden van verlies, schade of diefstal van eigendommen van de gebruikers van de appartementen. Bij eventuele ontstane geschillen zijn alle kosten voor rekening van de huurder.

1.5 Gasten/huurders dienen ten alle tijde instructies van de verhuurder dan wel beheerder op te volgen.

1.6 Bij het niet naleven van deze algemene voorwaarden of het tonen van ongepast gedrag kan de beheerder/verhuurder onmiddellijk de toegang tot het appartement ontzeggen of weigeren. Hierbij is geen opgaaf van reden nodig en zal geen restitutie van het verblijf vergoed worden.

1.7 Bij eventuele afwijkingen welke niet genoemd zijn of worden in de algemene voorwaarden beslist de verhuurder wat de bijhorende voorwaarden zijn en hoe te handelen.

1.8 Onderstaande huishoudelijk reglement is van toepassing voor alle gebruikers van de appartementen en men dient zich hier ook aan te houden.

2. Voor reserveringen en bevestiging

2.1 De overeenkomst welke door de verhuurder gedaan is met de huurder kan zowel mondeling, telefonisch en/of schriftelijk zijn bevestigd. Via het webformulier zijn geen rechten te ontlenen aangezien dit slechts is voor het indienen van een verzoek. 

2.2 Na ontvangst van een reservering zal Fan ‘t Famke zo spoedig mogelijk met u contact opnemen en/of de reservering bevestigen. In de meeste gevallen zal u per mail een bevestiging ontvangen waarmee de reservering definitief is gemaakt.

2.3 Voor het maken van een reservering zijn geen kosten gebonden.

3. Betaling

3.1 De verschuldigde kosten voor het huren van 1 van de appartementen kan via het platform Airbnb en/of via bank worden voldaan. Alleen in overleg met de eigenaar kan hier in enkele gevallen van af worden geweken.

3.2 Betalingen geschieden vooraf te zijn voldaan.

3.3 Prijzen getoond zijn inclusief btw, toeristenbelasting en linnen.

4. Annuleringsvoorwaarden

4.1 Indien het voorkomt dat u niet meer in staat bent om de overeengekomen verblijfsperiode te voltrekken, dient u dit met de eigenaar te communiceren. Dit zodat er regelingen getreft kunnen worden en het eventuele vrijgekomen appartement wederom aan derden aan te kunnen bieden.

4.2 In enkele gevallen is de huurder de verhuurder een vergoeding verschuldigd:

4.2.1 Voor het annuleren binnen een week van de aankomst van de verblijfsperiode is er een bedrag verschuldigd van 25% van de overeengekomen prijs.

4.2.2 Bij annulering binnen 4 dagen van de aankomst van de verblijfsperiode is er een bedrag verschuldigd van 50% van de overeengekomen prijs.

4.2.3 Bij een annulering binnen 2 dagen voor de aankomst van de verblijfsperiode is een bedrag verschuldigd van 100% van de overeengekomen prijs.

4.3 Het verschuldigde bedrag dient binnen 14 dagen overgemaakt te zijn op het rekeningnummer van de eigenaar.

5. Aankomst en vertrek

5.1 U bent welkom vanaf 14.00h op de aankomstdag en vanaf dat moment kunt u gebruik maken van Appartement Fan ‘t Famke.

5.2 Op dag van vertrek dient u uiterlijk 10.00h uit het appartement vertrokken zijn.

5.3 Bij de aankomst dient u zich eerst te melden bij de eigenaar tenzij anders overeengekomen.

5.4 Bij afwijkende aankomst -of vertrektijden dient u dit eerst met de eigenaar te overleggen.

6. Ontbijt

6.1 Wanneer vooraf betaald en afgesproken wordt uw ontbijt geserveerd op de afgesproken tijdstippen.

6.2 Kosten voor het ontbijt kunt u vinden onze website https://www.fantfamke.nl.

6.3 Indien u vooraf geen ontbijt heeft afgesproken en betaald kunt u dit een dag van te voren kenbaar maken aan de eigenaar.

7. Overlast en hinder

7.1 Na 22.00h en voor 0.700h willen wij u vragen zoveel mogelijk geluidsoverlast te beperken. Zondags vragen wij u de gehele dag te letten op het eventueel veroorzaken van geluidshinder.

7.2 Aangezien het mogelijk is dat u onder -of bovenburen heeft bij het verhuren van de accommodaties dienen geluidsbronnen van radio, televisie of overige systemen geen hinder te veroorzaken.

7.3 Mocht u hinder en/of overlast ervaren dient u dit te melden bij de eigenaar zodat er een oplossing getreft kan worden.

7.4 Eventueel bezoek aan uw vakantie-accommodatie mag ontvangen worden, mits er geen overnachting geboden wordt en de bezoeker niet de gehele dag blijft.

8. Overige voorwaarden

8.1 U kunt uw voertuig parkeren op de oprit van de boerderij, hou er echter wel rekening mee dat landbouwvoertuigen hier nog kunnen passeren.

8.2 Roken in het appartement is niet toegestaan.

8.3 Het appartement boven is geschikt voor max. 6 personen en het appartement beneden is geschikt voor max. 2 personen.

8.4 Bij vertrek uit het appartement dient u uw vertrek bezemschoon achter te laten en eventueel afval netjes te laten daar waar het hoort.